Nationaal Kampioenschap Tête-à-tête

  • 16 juni, 2018

Nationaal Kampioenschap Jeu de Boules bij de Bouledozers in Zwaag. Zaterdag 21 en zondag 22 april worden spannende dagen: Petanquevereniging de Bouledozers organiseert op verzoek van de Nederlandse Jeu de Boules Bond het Nationaal Kampioenschap Tête-à-tête.
De opening zal om 10.00 uur worden verricht door sportwethouder Ben Tap. De wedstrijden beginnen om 10.15 uur, zowel op zaterdag 21 april als op zondag 22 april. Op beide dagen verwachten we het einde omstreeks 18.00 uur. Dit kan wel uitlopen.
Systeem
Bij de spelvorm Tête-à-tête speelt men één tegen één. Er zijn drie categorieën: mannen, vrouwen en jeugd, die tegelijkertijd spelen. Dus één man, tegen één man, één vrouw tegen één vrouw, enz.
Omdat de sluitingsdatum voor het inschrijven nog niet bereikt is, zal het definitieve programma in de week voorafgaand aan het NK te vinden zijn op www.nlpetanque.nl.
Alles bij elkaar zult u deze dagen kunnen genieten van de behendigheid van de spelers. Tactiek, techniek, een spectaculaire aanval, opperste concentratie. Allemaal mooi om te zien. Wilt u iets weten over de spelregels? De summiere versie daarvan vindt u op onze website: www.bouledozers.nl onder HOME> Informatie> Petanque. Lees meer>>
Sstttt!
De wedstrijdleiding ziet er onder andere op toe, dat de bezoekers de spelers niet afleiden. U dient dus de nodige afstand tot de spelers in acht te nemen en uw stemgeluid aan te passen.
Smullen maar!
De hele dag staan vrijwilligers klaar om bezoekers en spelers desgewenst van een hapje en een drankje te voorzien. In onze gezellige kantine en bij mooi weer op het nog gezelliger terras kunt u smullen van uw soep, broodjes, of frietjes.
De toegang is gratis, maar uw bestelling natuurlijk niet.
Locatie en parkeren
Het boulodrome en terrein van de Bouledozers ligt aan het Leekerpad 8, de laatste afslag links aan het Keern.
Aan het Leekerpad is de nodige parkeergelegenheid, maar, met zoveel deelnemers loopt het terrein snel vol. Het beste komt u op de fiets.
Petanquevereniging de Bouledozers
Leekerpad 8
1689 VP Zwaag (gemeente Hoorn
Tel. 0229-230625(kantine)