Barbecuefeest als afsluiting competitie

  • 3 juni, 2018

Hallo Captains,

De Voorjaarscompetitie is inmiddels de helft gepasseerd maar er mogen nog heel wat mooie wedstrijden gespeeld worden. Toch willen we alvast vooruit kijken naar de laatste competitieronde. Het begint inmiddels een traditie te worden om de voorjaarscompetitie gezamenlijk af te sluiten en daarom organiseren we ook dit jaar weer de Hulk Competitie Barbecue op 2 juni.

Voor slechts € 5,- per persoon krijgt u een heerlijke barbecue voorgeschoteld. Rond 18.00 uur  zal het vuur worden aangestoken en zullen de verdere voorbereidingen plaatsvinden.

Zo hebben de uitspelende teams voldoende gelegenheid om bij de barbecue aan te schuiven. Naast alle teams, dus ook de teams die op een andere dag spelen dan zaterdag, zijn ook dit jaar alle supporters en overige leden weer van harte welkom. Ook geldt deze uitnodiging voor onze gastspelers op die dag.

We hopen op een mooie slotdag met een leuke en gezellig barbecue. Voor de inkoop is het belangrijk om te weten hoeveel mensen er gaan komen. Daarom een oproep aan jullie, de aanvoerders van alle teams, om de deelnemers per team even te melden – via de mail bij mij (<mailto:seco@tvdehulk.nl>seco@tvdehulk.nl).

Graag uiterlijk zondag 27 mei!

Alvast bedankt voor jullie reactie en tot ziens op 2 juni.