3e Hulk Darttoernooi 19 oktober: een geslaagde editie!

  • 6 november, 2018

19 oktober was het derde Hulk Darttoernooi. De organisatie kijkt weer tevreden terug op wederom een geslaagde editie. De afgelopen editie kan in het rijtje bij de twee eerdere grote successen, in december 2017 en mei 2018.

Deze editie 22 inschrijvingen waarvan nog enkele last minute afmeldingen. Dit mocht echter de pret niet drukken, alle aanwezige deelnemers gingen fanatiek voor de prijzen. Zo moet er even worden benoemd dat er ongekend hoge scores zijn uitgegooid, zo gooide Dennis Koeman maar liefst 109 (!) uit tegen Marco Kempe. Omdat er minder aanmeldingen dan de vorige editities, begon nu iedereen bij elkaar in de poule. Er waren 7 poules waarvan de nummers 1 & 2 doorgingen voor de A-poule prijzen. De nummers 3 gingen door naar het B-poule schema.

Vele spannende wedstrijden volgden, wat erin resulteerde dat de A-poule werd gewonnen door Kjeld Cousijn, die hiermee de felbegeerde titel prolongeert. Hij nam het op tegen de jarige Jordy Hoving, die een leg kon winnen van Kjeld. Eindstand was 3-1 voor Kjeld. In de B-poule mochten Ryan van Hinte en Caesar Beck het tegen elkaar opnemen. Hier trok Ryan van Hinte aan het langste eind en kon zo ook de mooie titel op zijn palmares bijschrijven.

Tijdens de prijsuitreiking is het volgende toernooi al aangekondigd. Dit zal in het voorjaar van 2019 worden gehouden, hierover horen jullie tegen die tijd meer! We zien jullie dan graag weer allemaal aan de oche staan bij het vierde Hulk darttoernooi! Like voor die tijd alvast de Facebookpagina van Hulk darts zodat deze informatie je niet ontgaat!

de organisatie