Najaarscompetitie 13 september t/m 27 oktober

 • 2 september, 2019

De najaarscompetitie telt 7 speeldagen, start op 13 september en loopt door t/m zondag 27 oktober. Tijdens deze competitie strijden 9 seniorenteams en 3 jeugdteams van De Hulk om een plek aan de top.

Op iedere speeldag legt er in de bestuurskamer voor ieder spelend team een wedstrijdformulier en 2 of 3 kokers ballen (dubbel- en mixteams 2 kokers, voor teams met enkelpartijen 3 kokers).

LET OP!!

 • Na elke competitiedag moet de aanvoerder van het thuisspelende competitieteam de uitslagen meteen online invullen via https://mijnknltb.toernooi.nl/Home. Dit moet gedaan worden voordat de tegenstanders het park verlaten (advies, vul dit in voordat je aan het bier gaat, om fouten te voorkomen..)!
 • Na elke competitiedag moet de aanvoerder van het uitspelende competitieteam de uitslagen online accorderen. Onjuistheden kunnen doorgegeven worden aan de aanvoerder van het thuisspelend team. Deze brengt vervolgens de competitieleider op de hoogte van correctie.
 • Er wordt verkort gespeeld in alle gemengd- en dubbelpartijen. Wedstrijdtiebreak (tot de 10 met 2 punten verschil) in plaats van een volledige 3e set.
  In enkelpartijen wordt wel een 3e set gespeeld.
 • De lunchkaart op zaterdag wordt verlengd tot 19.00 uur.
 • Het is niet de bedoeling dat er op zaterdag een bittergarnituur geregeld wordt als hapje na de wedstrijd. Dit kun je namelijk kopen bij de club.
 • Zorg dat jouw team de resten van het nazitten opruimt. Gebruikt serviesgoed afwassen en restjes in de vuilnisbak. Zadel een ander er niet mee op!!
 • Gooi sigarettenpeuken niet op de grond, maar in de asbak. Attendeer tegenstanders hier ook op, indien dit gebeurt; zondagochtend komen er namelijk kinderen tennissen op de club.

Voor de thuiswedstrijden op zaterdag krijg je met jouw team 2 passen. Met deze passen kunnen de consumpties besteld worden. Aan het eind van de dag kan de rekening aan de bar betaald worden. Hiermee voorkom je dat iedereen kan bestellen op de bon van jouw team.

Voor alle teams, maar speciaal voor de nieuwe teams:

 • Bij thuiswedstrijden is het de bedoeling dat je een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig bent om de tegenstander te ontvangen voor koffie/thee met wat lekkers (taart, koek, cake of iets dergelijks). Het eerste rondje koffie/thee is van de vereniging.
 • Je zorgt er met jouw team voor dat er na de wedstrijd wat te happen is voor jullie en de tegenstander.
 • Het baanschema hangt in de kantine. Streep de gespeelde wedstrijden even door zodat iedereen weet waar we zitten in het schema.
 • Ieder team is het uithangbord van TV De Hulk.

Heel veel gezelligheid en tennisplezier,

Michael Rodermond en Arno Kempe

Hieronder alle teams. Klik op het betreffende team en je ziet o.a. speeldata, thuis- of uitspelend, uitslagen en standen.

Vrijdagochtend gemengd dubbel 50+     (aanvoerder: Donny Bot)
Vrijdagavond dames dubbel 17+              (aanvoerder: Sahbi Derksema)
Zaterdag Heren 17+ team 1                       (aanvoerder: Jeroen Stevens)
Zaterdag Heren dubbel 17+ team 1          (aanvoerder: Nick Hooijman)
Zaterdag Heren dubbel 17+ team 2         (aanvoerder: Niels van Dijk)
Zaterdag Heren dubbel 27+ team 3         (aanvoerder: Stefan Schoenmaker)
Zaterdag gemengd 17+ team 1                  (aanvoerder: Michael Rodermond)
Zaterdag gemengd dubbel 17+ team 1     (aanvoerder: Marcel v/d Nieuwenhof)
Zaterdag gemengd dubbel 17+ team 2     (aanvoerder: Jamilla Schoenmaker)
Zondag gemengd 11 t/m 17
Zondag Groen
Zondag jongens 11 t/m 14