Zwaluwen-Hulk toernooi groot succes!

  • 5 juli, 2019

Een superhete dag in het vooruitzicht. Koelboxen met ijs/water/sponzen op de banen, parasols uit; de organisatie had vooraf al een aantal noodzakelijke maatregelen genomen.

Even voor 10 uur stroomden de deelnemers het park op. Na een korte uitleg onder het genot van koffie met een overheerlijke koek, gingen even voor half 11 de eerste partijen van start. Iedere deelnemer ontving voor aanvang van zijn/haar eerste wedstrijd een gratis fles water.

Wie had verwacht dat er, gezien het warme weer, gematigd gespeeld zou worden, had het finaal mis mis!
Gestreden werd er, niets was te gek, op iedere, zelfs onmogelijke bal, werd gelopen.
Eén speler liep zelfs het tennisnet en het scorebord compleet tegen de grond, in zijn jacht naar de bal.
Gelukkig kon de schade snel worden hersteld door Ben Vaars en werd de strijd naar de winst weer hervat.

Na diverse wedstrijden in verschillende poules, werd het ochtendprogramma afgesloten met een heerlijke lunch en konden de deelnemers even op adem komen en verkoeling zoeken.

Na de lunch volgden de laatste poulewedstrijden, gevolgd door kwartfinales, halve finales en het hoogtepunt van het toernooi, dé finale. Deze werd gespeeld door Mitchel Blaak/Roy Scholten tegen Danny van Wijngaarden en Michael Waijenberg. Winnaars: Mitchel en Roy.

Het sportieve gedeelte afgesloten, tijd voor ontspanning!
Onder het genot van veel drankjes, hapjes en een heerlijk fris waterijsje (aangeboden door Remax-makelaar André Hesterman) gezellig samenzijn onder de grote parasols.

Volgende spektakelstuk: het Rad van Fortuin onder enthousiaste leiding van Arno. Goed gevulde prijzentafels, mede dankzij inbreng van een aantal sponsoren. De grootste prijs, een cadeaubon van ‘Raamfolie op maat’ ter waarde van  € 150,00 werd gewonnen door Koen Jaasma.
De opbrengst van het Rad ging dit jaar naar ons goede doel: Aide Aux Anes, opvang voor verwaarloosde, mishandelde of gepensioneerde ezels in het midden van Frankrijk.
De eigenaar van de opvang is superblij! Het ontvangen bedrag komt volledig ten goede aan de dagelijkse verzorging van ‘zijn’ ezels.

Na 3 spannende rondes,  de prijsuitreiking en het zeer verdiend in het zonnetje zetten van een aantal vrijwilligers was het tijd voor de barbecue. Deelnemers konden genieten van diverse soorten vlees, brood, salades en watermeloen.
Afsluitend gezellig nog een tijdje nazitten en nagenieten van een fantastische, gezellige, zonnige en sportieve dag!

Wij hebben ervan genoten, jullie ook?

Tot volgend jaar,

Deborah Boering, Jacqueline Beck, Jennifer Boering, Maaike Vasterman, Arno Kempe, Peter Schokker en Richard Hoving