Jeugd

De Jeugdcommissie van TV de Hulk

De jeugdcommissie heeft als doel  de jeugdleden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan het tennissen. Om dit te bereiken worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Activiteiten die zowel alles met tennis te maken hebben tot een weekend op kamp. Belangrijk daarbij is dat zoveel mogelijk jeugd aan deze activiteiten mee gaan doen. Hiermee leer je elkaar goed kennen, waardoor het ook leuker is als je tegen elkaar gaat tennissen.

Er zijn niet alleen maar georganiseerde activiteiten; er is ook de mogelijkheid tot ‘vrij’ spelen. Let wel dat je, met je ledenpasje, de baan en tijdstip op het afhangbord buiten naast de kantine ingang afhangt. De banen zijn beschikbaar voor elk lid van T.V. de Hulk, dus spreek af met vriendjes, ouders of andere seniorleden en ga tennissen.

Info aan jeugd en ouders

Alle berichten en mededelingen worden via e-mail verstuurd. Dit is dan ook alleen mogelijk als iedereen een e-mailadres opgeeft. Ook is het van belang dat, wanneer dit wijzigt, het nieuwe e-mailadres doorgegeven wordt aan de jeugdcommissie jeugdcommissie@tvdehulk.nl. Verder staat er natuurlijk veel informatie op site van de Hulk.
Wij raden jeugd en/of ouders aan de mail regelmatig te controleren en op de site te kijken of er nieuwe mededelingen zijn zoals:

  • Inschrijfformulieren
  • Nieuwe foto’s
  • Mededelingen
  • Lesindelingen

Trainingen

Op onze club is het mogelijk om zomertrainingen en/of wintertrainingen te volgen. Deze trainingen bestaan uit 18 lessen. Wanneer er interesse is om per week meer dan één keer te trainen, is dat in overleg met de jeugdcommissie mogelijk. Enkele weken voordat de nieuwe lessen gaan beginnen, staan de inschrijfformulieren klaar op de site. De groepsindelingen worden op speelsterkte door de trainer, in overleg met de jeugdcommissie, gemaakt. .

Clubkampioenschappen

Elk jaar worden er clubkampioenschappen georganiseerd. De enkel en mix worden in het voorjaar gehouden en duren 2 weken. Ieder jeugdlid die lessen volgt, doet automatisch mee aan deze kampioenschappen.  In het najaar worden de clubkampioenschappen dubbel gehouden. De pouleindeling gebeurt in samenwerking met de trainer, waarbij de poules worden ingedeeld op speelsterkte. Mochten er vragen zijn dan zijn wij op het e-mail adres jeugdcommissie@tvdehulk.nl te bereiken. Wij proberen zo snel mogelijk op de mail te reageren.

Veel gestelde vragen over het Jeugdlidmaatschap

Ik wil lid worden

Wat leuk dat je lid wilt worden! Via deze link kunt u uw zoon/dochter opgeven:

https://www.tvdehulk.nl/ledeninformatie/opgeven-als-nieuw-lid/ (directe link naar aanmeldingsformulier):

Proefles

Voor iedereen die een keer wil proberen om te kijken of tennisles iets voor hem/haar is, is het mogelijk om een gratis proefles te volgen. Stuur een mail naar de jeugdcoördinator:   jeugdcoordinator@tvdehulk.nl en dan wordt er samen met de trainer gekeken naar een dag/tijdstip wanneer je een proefles mee kunt draaien. Kom naar de les in sportieve kleding en een racket kun je van de club lenen!

Alles in 1 tarief

In principe zitten alle jeugdactiviteiten in het alles in 1 tarief zoals:

Contributie, Zomerlessen, Winterlessen, Tenniskids, competitie, Clubkampioenschappen. Overige jeugdactiviteiten zijn bv Jong/Oud Toernooi, kindermiddag tijdens Open Toernooi, Pannekoekendag, Sinterklaas, kamp, jeugd labelen. Iedereen ontvangt bij aanmelding een tennisshirt, een hoody ment rits en 1 set ballen.

Wat zijn de kosten/ alles in 1 tarief

Het bedrag is inclusief 10 maanden lang tennisles (excl. vakanties)/tenniskleding/ competitie/ clubactiviteiten voor de kinderen. Het alles in 1 tarief kan gespreid betaald worden via incasso.

4-5 jaar         – kosten bedragen € 55,- per jaar

6-7 jaar         – kosten bedragen € 13,75 per maand (€165,- per jaar)

8-17 jaar       – kosten bedragen € 24,50 per maand (€290,- per jaar)

18-24 jaar     – kosten bedragen € 33,50 per maand (€400,- per jaar)

 

Ik ben lid geworden, waar heb ik recht op, alles in 1 tarief

– clubkleding, deze bestaat uit een Hoodie en een T-shirt (zie voor meer info ‘clubkleding’, tennisballen.

– Tenniskids/jeugdcompetitie

– alle jeugdactiviteiten die georganiseerd worden door de jeugdcommissie

– in april ontvang je ieder jaar je nieuwe clubpas

– het hele jaar door vrij tennissen (op de website staat aangegeven wanneer de banen bezet zijn, dus hou die in de gaten)

Wanneer heb ik les?

Afhankelijk van je leeftijd/ niveau word je ingedeeld in een categorie.  De jeugd speelt verdeeld onder 5 kleuren:             blauw/rood/oranje/groen/geel

In overleg met Rick Jepma worden de lessen ingedeeld. 2x per jaar kunnen de tennisschema’s worden aangepast. De indeling van de tennislessen kun je vinden bij de jeugd – indeling lessen

Hoe lang duurt een lesuur?

Blauw en Rood hebben 3 kwartier les, 2x een reeks van 10 lessen

Oranje/ Groen/ Geel hebben 1 uur per week les. Het hele jaar door behalve de vakanties

Van wie krijg ik les?

Wij werken samen met tennisschool Kennemerland (TSK) en hebben 1 vaste tennisleraar, Rick Jepma

Wanneer is de tenniscompetitie

De speeldata voor de rode , oranje en groene competitie kun je vinden op de volgende link:

https://tenniskids.nl/over-tenniskids/wedstrijdaanbod/kia-tenniskids-competitie/

Van de teamcaptain heb je te horen gekregen waar en wanneer je moet spelen.

‘Gele competitie’

De gele jeugd t/m 17 jaar heet voortaan Junioren. De oude naam was gebaseerd op de gele bal waarmee gespeeld wordt. Dit was echter niet voor iedereen duidelijk. Nu stroom je vanuit de Tenniskids dus door naar de Junioren, met de Junioren competitie en de Junioren toernooien.

De speeldata voor de gele competitie vind je via deze link

https://www.knltb.nl/siteassets/1.-      knltb.nl/downloads/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/speeldata-voorjaarscompetitie-2019.pdf

Van de teamcaptain heb je te horen gekregen waar en wanneer je moet spelen.

Tenniskids

Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Vier kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.

Op de link kunt u hier meer informatie over vinden

https://tenniskids.nl/over-tenniskids/blauw-rood-oranje-en-groen/

Clubkleding

Alle kinderen t/m 17 jaar die lid zijn hebben recht op tenniskleding van TV de Hulk. De kleding bestaat uit een Hoodie en T-shirt. Schoenen, sokken, broekje valt niet onder deze regeling en kunnen bij onze leverancier of via internet worden besteld. Wanneer de kleding te klein wordt, kun je deze inruilen voor een  grotere maat. Je kunt hier contact over opnemen met Stefan Schoenmaker, de jeugd coördinator. jeugdcoordinator@tvdehulk.nl

Het lid is zelf verantwoordelijk om de kleding in goede staat te houden. Is er schade aan kleding door eigen schuld, dan zijn de kosten voor het lid.

Afmelden voor de les

Ben je helaas ziek geworden en kun je niet tennissen, dan kun je je direct afmelden bij Rick Jepma

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen

Wat jammer dat je wilt opzeggen. We hopen dat je een fijne tijd hebt gehad bij TV de Hulk. Mocht je weer besluiten om een balletje te slaan,  ben je natuurlijk altijd weer welkom! Het lidmaatschap loopt volgens het schooljaar, dus vanaf september. Als je besluit op te zeggen, dan kan dat voor september van dat betreffende jaar. Als je wilt opzeggen kan dat door vóór de zomervakantie begint een mail te sturen naar ledenadministratie@tvdehulk.nl

Wie zijn de leden van de jeugdcommissie?

Stefan Schoenmaker, Bibi de Leeuw, Jeroen Stevens, Tessa Woldberg en Dorien van der Veen

Helpen bij de jeugdcommissie

Wij zijn altijd op zoek naar helpende handen die de jeugdcommissie  kunnen versterken. Er worden meerdere keren per jaar activiteiten geregeld en daar kunnen we altijd hulp bij gebruiken. Dat kan bij het organiseren voorafgaand aan van de activiteit/dag, maar ook op de dag zelf om e.e.a. klaar te zetten of te begeleiden. Wil je meer informatie? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar de jeugdcommissie:   jeugdcommissie@tvdehulk.nl

Vragen of ideeën?

Dan kun je deze mailen naar jeugdcommissie@tvdehulk.nl