Jeugd

De Jeugdcommissie van TV de Hulk

De jeugdcommissie heeft als doel  de jeugdleden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan het tennissen. Om dit te bereiken worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Activiteiten die zowel alles met tennis te maken hebben tot een weekend op kamp. Belangrijk daarbij is dat zoveel mogelijk jeugd aan deze activiteiten mee gaan doen. Hiermee leer je elkaar goed kennen, waardoor het ook leuker is als je tegen elkaar gaat tennissen.

Er zijn niet alleen maar georganiseerde activiteiten; er is ook de mogelijkheid tot ‘vrij’ spelen. Let wel dat je, met je ledenpasje, de baan en tijdstip op het afhangbord buiten naast de kantine ingang afhangt. De banen zijn beschikbaar voor elk lid van T.V. de Hulk, dus spreek af met vriendjes, ouders of andere seniorleden en ga tennissen.

Info aan jeugd en ouders

Alle berichten en mededelingen worden via e-mail verstuurd. Dit is dan ook alleen mogelijk als iedereen een e-mailadres opgeeft. Ook is het van belang dat, wanneer dit wijzigt, het nieuwe e-mailadres doorgegeven wordt aan de jeugdcommissie jeugdcommissie@tvdehulk.nl. Verder staat er natuurlijk veel informatie op site van de Hulk.
Wij raden jeugd en/of ouders aan de mail regelmatig te controleren en op de site te kijken of er nieuwe mededelingen zijn zoals:

  • Inschrijfformulieren
  • Nieuwe foto’s
  • Mededelingen
  • Lesindelingen

Trainingen

Op onze club is het mogelijk om zomertrainingen en/of wintertrainingen te volgen. Deze trainingen bestaan uit 18 lessen. Wanneer er interesse is om per week meer dan één keer te trainen, is dat in overleg met de jeugdcommissie mogelijk. Enkele weken voordat de nieuwe lessen gaan beginnen, staan de inschrijfformulieren klaar op de site. De groepsindelingen worden op speelsterkte door de trainer, in overleg met de jeugdcommissie, gemaakt. .

Clubkampioenschappen

Elk jaar worden er clubkampioenschappen georganiseerd. De enkel en mix worden in het voorjaar gehouden en duren 2 weken. Ieder jeugdlid die lessen volgt, doet automatisch mee aan deze kampioenschappen.  In het najaar worden de clubkampioenschappen dubbel gehouden. De pouleindeling gebeurt in samenwerking met de trainer, waarbij de poules worden ingedeeld op speelsterkte. Mochten er vragen zijn dan zijn wij op het e-mail adres jeugdcommissie@tvdehulk.nl te bereiken. Wij proberen zo snel mogelijk op de mail te reageren.