Enquête voor de jeugd – Anna Steutel winnares!

  • 20 maart, 2018

Bedankt voor de goede respons! Sponsors en organisatoren gezocht

Allereerst willen wij graag iedereen bedanken die de enquête heeft ingevuld. Vooral de respons via de papieren versie in de kantine was enorm. Er zijn 58 enquêtes ingevuld. Met superleuke ideeën, zoals: een jeugdhoek, iets organiseren voor oudere jeugd/jong volwassenen, glow in the dark toernooi en een spelletjesmiddag of filmavond. De laatste 2 ideeën komen bij Anna Steutel vandaan. Daarmee is ze de winnaar geworden van een bioscoopbon. Gefeliciteerd! De bon komt jouw kant op.

Wat heeft de enquête opgeleverd?

Veel Hulkers willen graag helpen bij jeugdevenementen, door bijvoorbeeld een bardienst te draaien of bij een spel te assisteren. Superleuk! Bedankt daarvoor. We hebben daar natuurlijk een lijst van gemaakt. En we zullen de komende tijd zeker contact opnemen om jullie te vragen voor hand – en – spandiensten.

Wat zoeken we nog?

We zoeken nog enthousiastelingen die willen helpen bij het organiseren van de evenementen. Je kan dan natuurlijk deel uit maken van de jeugdcommissie, maar dat hoeft zeker niet. Je kan bijvoorbeeld jaarlijks het Sinterklaasfeest of het kamp helpen organiseren, zonder dat je lid wordt van de JC. Zouden we ook fantastisch vinden. Geef je op bij: jeugdcommissie@tvdehulk.nl

Ook zijn we nog op zoek naar sponsors. Want wij vinden het fantastisch om evenementen te organiseren met alles erop en eraan. We geven graag iedereen een prijs, niet alleen de winnaars. En we zorgen ook altijd voor een maaltijd, maar dat gaat natuurlijk niet voor niets. Dus heb je een eigen bedrijf of ken je iemand met een eigen bedrijf? En draag je de jeugd van de Hulk een warm hart toe? En zou je ons wel willen ondersteunen met een bijdrage of met goederen? Geef het aan ons door op het bovenstaande e-mailadres. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Groetjes van de JC