Ledeninformatie Algemeen

Spelregels voor het aanmelden als nieuw lid:

  • Meldt u zich aan na 1 januari dan berekenen we contributie naar gelang het aantal resterende maanden tot 31 december van het jaar.
  • Als u zich aanmeldt dient u het formulier volledig in te vullen en te verzenden. Zodra het formulier en pasfoto door ons zijn ontvangen zullen wij u een rekening sturen voor de contributie en inschrijfgeld. Ongeveer 14 dagen nadat u het inschrijfgeld en contributie heeft betaald, krijgt u bericht op het door u ingevulde mailadres; dan kunt u uw tijdelijk pasje of KNLTB-pasje afhalen in de kantine van de tennisvereniging. Pas dan kan u tennissen bij TV de Hulk.
  • Als u een tijdelijk pasje heeft ontvangen zullen wij u weer via email berichten dat u uw KNLTB-label kunt afhalen. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van wanneer de KNLTB de pasjes naar ons opstuurt. Wij kunnen hiervoor geen tijdsindicatie geven.

Spelregels voor het opzeggen van uw lidmaatschap:

  • Opzeggingen dienen voor 31 december binnen te zijn. Na deze datum zullen wij u € 17.50 administratiekosten in rekening brengen. De kosten voor opzeggingen na 31 januari zijn € 25.00, aangezien uw KNLTB label dan al gemaakt is.
  • Zegt u op na 31 maart, dan blijft u verplicht tot het betalen van de contributie. Wij zullen u dan ook niet afmelden en blijft u betalingsplichtig tot dat u de contributie heeft betaald.
  • Na ontvangst van het formulier krijgt u automatisch een bevestiging van uw opzegging.
  • Wij adviseren u deze mail te bewaren tot 1 april. Mochten er kosten aan uw opzegging verbonden zijn, zullen wij via e-mail verzoeken deze te voldoen.
  • Ook vragen wij u om een reden van opzeggen op te geven. Dit is niet noodzakelijk, maar wij willen graag weten wat wij eventueel binnen de organisatie kunnen verbeteren zodat u misschien wel lid had willen blijven.

Contributies en lidmaatschappen ->

Wijzigingen van je persoonlijke gegevens

Je mailadres en telefoonnummer kan je zelf wijzigen in Mijn Club.
Andere wijzigingen kan je doorgeven via het wijzigingsformulier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TV de Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286