Corona

27 juli 2020


Beste Hulker

Wij willen u  even helpen herinneren dat we te maken hebben met Covid-19 en u zich dient te houden aan de regels i.v.m. dit virus.

Wij begrijpen dat u als kerngezonde, hartstikke fitte, niet in de risicogroep vallende Hulk lid, net als de rest van Nederland Corona moe bent en dat u het allemaal niet meer zo nou neemt met de regels. Maar u moet toch ook beseffen dat deze maatregelen niet voor niets zijn, en ondanks dat u het zat bent, de regels toch ook gewoon voor u gelden. Dat er van ons als vereniging ook wordt verwacht dat we er alles aan doen om een tweede uitbraak te voorkomen. Zodat sportverenigingen en winkels niet weer gesloten hoeven te worden.

Wij zijn toch de vereniging die bekend staat om zijn sociale betrokkenheid? Hoe kan het dan zijn dat u geen rekening houdt met andere leden die niet de luxe hebben om het risico te lopen ziek te worden. Omdat ze toch niet het kerngezonde, hartstikke fitte, niet in de risicogroep vallende Hulk lid zijn en juist daarom sporten. Of een partner hebben die niet zo gezond en fit is als u. Bent u echt zo egoïstisch dat u deze mensen met uw gedrag verhinderd om ook veilig te komen tennissen en om zo ook zo gezond en fit als mogelijk te blijven.  

Dan zullen we het niet hebben over het risico op boetes die de vereniging loopt met uw gedrag. Want tenslotte gaat u individueel of als groep zelf de boete betalen. We hebben al eerder aangegeven dat de opgelopen boetes door verkeerd gedrag van een Hulk lid, zullen worden verhaald op de overtreders. Wij willen als bestuur niet optreden als politieagent als we op het park zijn en gaan er ook niet vanuit dat u dat wel wilt. Maar zowel het bestuur als u, en ieder ander Hulk lid is gerechtigd om een ander aan te spreken op zijn gedrag. We hopen dan ook dat u elkaars sociale controle wilt en zult zijn. Dat is altijd beter dan de straks onvermijdelijke controle van de gemeentelijke handhaving.  

Dus laten we allemaal, ons nog gezonde verstand gebruiken, en stop met zeuren en klagen over wat er niet kan, maar focus op wat wel kan en mag en houdt je aan de regels. 

HET VIRUS VERSPREID ZICH NIET, U VERSPREID HET.    

Namens het bestuur Tanja

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws


Reacties

avatar
Marja von Liebenstein 28-07-2020 15:13

Ik vind het heel mooi verwoord. Zelf ben ik geen heilige hoor, maar doe mijn best Ik sta helemaal achter dit schrijven Marja

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TV de Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn