Doe mee aan deze challenges en win leuke prijzen!

05 maart 2021


Doe mee aan deze challenges en win leuke prijzen: In maart de Vrijtennis Challenge en in maart en april de Klassieke foto Challenge!  

Hoi Hulkers. 

Wat moeten jullie de gezelligheid van de Hulk gemist hebben het afgelopen jaar! Wij in ieder geval wel. Om de moed erin te houden en om toch contact met elkaar te houden, hebben we 2 Challenges bedacht voor zowel de jeugd als de senioren. Waarbij je gave prijzen kunt winnen, die ook nog eens lokale bedrijven steunen om deze coronacrisis te overleven. De hoofdprijs is een bon voor Eetcafé De Paerdenstal. Maar er zijn ook bioscoopbonnen te winnen en een doos tennisballen. 

De eerste challenge is in maart: de #hulkvrijtennischallenge Hoe doe je hieraan mee? Ga in maart vrij tennissen bij de Hulk en stuur een foto daarvan in. Wie zou er winnen? De gekste foto (daar houden we van) of juist degene die het vaakst tennist (vinden we ook fantastisch) of toch juist de oudste of de jongste deelnemer? Wie zal het zijn? Bij deze challenge doen we speciaal een beroep op de jeugd: het is zo leuk om vaker onderling te tennissen buiten de les om. En je kunt er nu ook nog wat mee winnen. Hoe leuk is dat! (Als reserveren van de baan lastig is, stuur de jc een appje en dan doen we dat voor je) Doe allemaal mee door een foto in te sturen via Facebook, Instagram (vergeet @tvdehulk niet te taggen en gebruik de #hulkvrijtennischallenge) of stuur een mail met de foto naar [email protected] We horen het graag als je voorkeur hebt voor een bepaalde prijs! De winnaar wordt op 31 maart bekendgemaakt! 

De tweede challenge loopt in maart en april. Dat wordt de #hulkklassiekefotochallenge We zeggen klassiek, maar we bedoelen natuurlijk oud. Laat die jaren 80 en 90 foto's maar komen. Maar foto's van jeugdleden als 6-jarigen, vinden we ook fantastisch. Kijken of we iedereen nog herkennen? Als je weet in welk jaar de foto is genomen, zet dat er dan bij. Je kan deelnemen aan deze challenge door een leuke oude tennisfoto in te sturen. Dat kan via de mail [email protected], Instagram of Facebook. (Vergeet ook hier de hulk niet te taggen @tvdehulk en zet #hulkklassiekefotochallenge erbij) De leukste foto's zullen in een collage verwerkt worden. Ga op de zolder op zoek naar de leukste klassieke Hulk foto's en win een leuke prijs! De winnaar wordt op 30 april bekendgemaakt. Ook hier horen we het graag als je voorkeur hebt voor een bepaalde prijs!

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TV de Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn