Nieuws van 28 juni: terras en clubhuis vanaf 1 juli geopend!

11 mei 2020

Beste Leden.

Vanaf 1 juli mag de kantine en het terras weer open. Voor onze vereniging gelden dezelfde regels als in de horeca. Bij ziekte, griep, koorts of verkoudheid, blijf thuis.  Houd 1,5 meter afstand.  Ontsmet uw handen bij het betreden en het verlaten van het park.   

Kantine regels:  De kantine is gereserveerd voor de spelende leden die van de baan komen. Het is niet toegestaan voor passanten om in de kantine plaats te nemen aan een tafel of aan de bar ook al is er een tafel vrij. Volg de aangegeven route in de kantine. Uw tafelnummer komt overeen met de baan waar u heeft gespeeld. Uw tafel is 50 minuten voor u gereserveerd. Graag na 50 minuten de tafel vrij maken voor de volgende spelers.   

Ontsmet uw handen bij de ingang van de kantine. Maximaal 2 personen aan één tafel. Het is absoluut niet toegestaan om de tafels en stoelen te verplaatsen. Houd 1,5 meter afstand. Bestel bij het bestelpunt uw drankjes. Bij voorkeur bestelt één en dezelfde persoon de drankjes. Betaal bij voorkeur alleen met pin/ contactloos. Zelf uw glazen op de tafel zetten naast de uitgang. Zet de lege flesjes in het krat onder de tafel. De kantine door de dubbele deur verlaten, volg de gele pijlen.   

Let op: Bij overtreding loopt de vereniging het risico op een boete van € 4000,00 of met sluiting van de kantine.  De eventuele boete wordt verhaald op de overtreder.     

Voor het terras is geen reservering nodig. Ontsmet uw handen bij binnenkomst en vertrek van het park.     

Hierbij de meest recente link van de KNLTB:  https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/06/corona-update-versoepelingen-per-1-juli-voor-clubhuis-binnensport-en-wedstrijden/   

Daarnaast blijven de regels voor het tennissen gelijk en blijft het reserveren van een baan noodzakelijk.

Blijf de website in de gaten houden!

Zie ook het - te downloaden - overzicht van de trainingsactiviteiten! (Onderaan dit bericht).

Het Bestuur

 

 

Overzicht activiteiten en contactpersoon (TV De Hulk) Fase 2-website.xlsx

Nieuwscategorieën Senioren nieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TV de Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn