Verslag 2e Hulk Darttoernooi 25-05-2018

  • 16 juni, 2018

Het is alweer een paar weken geleden, het tweede Hulk darttoernooi bij T.V. de Hulk. Een avond vol gezelligheid en sportiviteit! Mede dankzij het lekkere weer kon deze avond bij voorbaat al niet mislukken. Waar iedereen buiten stond in afwachting van zijn partij werd binnen ware topsport bedreven. 3 borden waren gereserveerd voor de B-poule (goede darters) en eentje voor de A-poule (erg goede darters). De borden hingen er super bij dankzij Henk van der Molen. Mede door de sponsoringen van: Buijs tegelwerken, NH steigerbouw en verhuur, WestFries goed en de Beslagspecialist, geproduceerd door Raamfolie op maat, was het plaatje helemaal compleet!

Nadat de poulefases gespeeld waren en de uitslagen vaststonden, konden we verder naar de knock-out ronde. Wedstrijd voor wedstrijd kwamen we dichterbij de finales waarin uiteindelijk (B-poule) Martijn Sichterman het opnam tegen Rick Jepma. Deze twee aan elkaar gewaagde darters maakten er een waar spektakelstuk van voor de gebleven toeschouwers. Uiteindelijk moest Rick zijn meerdere erkennen en was het Martijn die aan het langste eind trok, 2-0, en de kampioen van de B-poule was bekend en ging ervandoor met het prijzenpakket gesponsord door: paal 21 Texel, Van Ree patat en Beck tweewielers.

De finale van de A-poule werd op hetzelfde moment afgewerkt als de finale van de B-poule, naast elkaar zodat iedereen deze toppotten kon zien. In de A-poule finale was het Kjeld Cousijn die het opnam tegen onze eigen Michael Boode. Echter speelde het thuisvoordeel geen rol in deze partij waarin Kjeld met maar liefst 3-0 wist te winnen van Michael. De ongeslagen kampioen van de A-poule: Kjeld Cousijn, nu nog… Want de geruchten gaan dat de legendarische Richard Hoving zijn pijlen zal gaan oppoetsen, om zo tijdens het derde Hulk darttoernooi tegenstand te kunnen bieden aan de jongens uit Zwaag.

Met dat gezegd te hebben willen wij jullie alvast op de hoogte brengen dat er inderdaad een derde darttoernooi komt, voor leden van de Hulk + introducés. Houd de berichtgeving dus goed in de gaten!

Wij willen nogmaals alle deelnemers en toeschouwers bedanken voor de aanwezigheid en zien jullie graag allen terug tijdens het derde darttoernooi bij de Hulk!

Bekijk de foto’s in het menu Fotoalbum 2018.

De organisatie