Winteravondcompetitie: wensen, voorstellen en irritaties

  • 13 februari, 2019

De winteravondcompetitie is al jaren succesvol en maakt het mogelijk dat veel leden wekelijks spelen. De laatste tijd merken we dat er irritaties zijn. We willen vragen om wensen of voorstellen voor verbetering, maar ook de irritaties aan ons (Kees van den Ende of Ton Rijnbeek) te melden zodat we hieraan kunnen werken.

Een van de punten is het steeds vaker voorkomen van afzeggen voor een wedstrijd. De winteravond-competitie is niet vrijblijvend: als je je opgeeft, dien je te spelen. Kun je niet, dan regel je een vervanger. Deze moet zoveel mogelijk van dezelfde speelsterkte zijn en hij/zij dient lid te zijn van TV de Hulk. Uiteraard moet de mix een mix blijven en de dubbel een dubbel. Op de website staat een lijst met invallers. Kun je langere tijd niet of heb je geen zin meer, geef dit dan door, dan kunnen we het schema aanpassen. Er zullen altijd bijzondere omstandigheden zijn waarin het toch anders loopt, maar dit kunnen alleen incidenten zijn en mag geen regel worden.

We hopen dat iedereen zich hier aan houdt zodat de winter/zomeravond-competitie voor iedereen leuk blijft om mee te doen.

Met sportieve groeten, en bij voorbaat dank voor uw reactie. Mailtje naar: technischecommissie@tvdehulk.nl

Kees en Ton